loading
02
Lis

SVATOMARTINSKÉ HODOVÁNÍ 9. -11.11.

Kachní kaldoun – krém z kachních drobů 55,-

100g Kachní riliettes, podávaný s rozpečeným chlebem a
nakládanýma okurkama (trhané kachní maso v sádle) 130,-

100g Restovaná husí játra na červeném víně s jablky, podávaná s rozpečenou bagetkou 130,-

400g Konfitované husí stehno s červeným zelím s jablky,
kedlubnovým zelím , lokšemi a karlovarským knedlíkem 285,-

1/2 Kachna na medu s červeným zelím s jablky , kedlubnovým zelím a s karlovarskými a bramborovými knedlíky 285,-

K vybraným jídlům můžete ochutnat svatomartinskou nabídku mladých vín z Vinařství Tetur, Sedlák a Nového Vinařství

Muller Thurgau,Muškát Moravský, Modrý Portugal, Svatovavřinecké a Zweigeltrebe rosé 0,125l 40,-

Comments ( 0 )
Top
Translate »